• Inici
  • Notícies
  • Èxit d’assistència a les portes obertes presencials del Campus Universitari de Manresa 2023

Notícies

08 de maig de 2023

Èxit d’assistència a les portes obertes presencials del Campus Universitari de Manresa 2023

Dissabte 6 de maig va tenir llocc al Campus Universitari de Manresa una jornada conjunta de portes obertes dels centres docents i de diverses instal·lacions universitàries. La jornada, organitzada de manera presencial, ha tingut un gran èxit d’assistència.

La jornada organitzada de manera conjunta per la UManresa FUB i la UPC Manresa, ha permès que els participants puguin endinsar-se de forma completa dins del teixit universitari de la ciutat i contemplar de manera global el conjunt d'espais que el conformen i, alhora, rebre orientació acadèmica i assessorament personalitzat, comprovant que és un Campus proper i de qualitat.

El futur estudiantat, així com el seus familiars, han pogut accedir i conèixer les universitats que tenen seu a Manresa: la UManresa FUB i la UPC Manresa. També han pogut visitar les residencies universitàries i a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa (BCUM).

En el cas de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), centre docent de la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC),  aquesta jornada de portes obertes és la quarta realitzada aquest curs acadèmic, durant les quals ha combinat les modalitats presencial i virtuals. Unes jornades  que han comptat, fins ara, amb 460 inscripcions.

L’estudiantat interessat en l’oferta formativa de la UPC Manresa ha vingut a conèixer l’Escola, on se’ls ha fet una presentació general del centre i del campus. També se’ls hi ha donat informació complementària sobre la vida universitària, la mobilitat internacional o les pràctiques en empreses, entre altres qüestions. Després se’ls han ensenyat les instal·lacions i se’ls ha informat de manera més personalitzada dels graus que s’imparteixen a l’EPSEM.

Cada grup d’estudiants ha pogut passar pels diferents espais destinats a cada grau: tallers, aules, laboratoris, museu,… on responsables dels estudis han facilitat informació específica de cada grau i  ha resolt els dubtes plantejats.

Durant la jornada també s’han programat sessions informatives per als interessats en els màsters universitaris en Enginyeria dels Recursos Naturals i en Enginyeria de Mines que s’imparteixen a Manresa.

Les portes obertes han estat organitzades per les universitats amb presència a Manresa, amb la col·laboració del servei d’Universitats de l’Ajuntament de Manresa.

Properes jornades i sessions telemàtiques
Hi ha prevista una última jornada de portes obertes telemàtica, programada per els dies 13 i 14 de juny, així com una sessió informativa de màsters, també telemàtica, programada per al 19 de juliol. La informació i les inscripcions estan disponibles a les pàgines següents:

https://www.epsem.upc.edu/ca/portes-obertes/(obriu en una finestra nova)
https://www.epsem.upc.edu/ca/si-masters/(obriu en una finestra nova)

Estudis de la UPC Manresa

L’EPSEM, el centre docent de la UPC a Manresa, ofereix els estudis de grau en Enginyeria de Recursos Minerals i el seu Reciclatge; en Enginyeria Electrònica Industrial i Automàtica; en Enginyeria Mecànica; en Enginyeria Química; en Enginyeria de Sistemes TIC i en Enginyeria d'Automoció, així com els màsters universitaris en Enginyeria dels Recursos Naturals i en Enginyeria de Mines.

També ofereix el postgrau en Organització i Enginyeria de la Producció i Direcció de Plantes Industrials i el programa de doctorat en Recursos Naturals i Medi Ambient.

Altres notícies

Veure-ls totes