Nota Legal

El domini: http://formabages.cat/ és propietat del Consell Comarcal del Bages, amb el NIF P5800009B. El domicili de contacte és Muralla de Sant Domènec, 24 08241 Manresa (Barcelona). També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el Tel. 93 693 03 83 o l'e-mail: [email protected]


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL: 

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de FORMA BAGES.


RESPONSABILITAT EN ELS ENLLAÇOS:

El lloc web pot contenir enllaços a llocs web que no pertanyen, ni són controlats, editats o censurats pel CCBages per tant no assumim cap responsabilitat pel contingut, polítiques de privadesa o pràctiques d’aquests llocs web externs. L’existència d’aquests enllaços a la web no comporta, per part del CCBages, l’aprovació dels serveis, continguts, informació, dades, arxius i qualsevol altra classe de material existent en tals llocs web i no controla ni es fa responsable de la qualitat, licitud, fiabilitat i utilitat de la informació i/o continguts i serveis existents en els llocs.PROTECCIÓ DE DADES: 

De conformitat amb el que disposa la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, l'informem que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat del Consell Comarcal del Bages amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació que puguin sol·licitar-nos. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se al Consell Comarcal enviant un correu a [email protected].