Estàs interessat en adquirir habilitats per excel·lir en la preparació i els processos de fer pa i altres productes de fleca? Aprendràs i aplicaràs tècniques com el ferment natural i la massa mare natural per crear productes de pa i brioixeria, recuperant així els autèntics sabors del pa elaborat artesanalment amb ingredients naturals.
Coneixeràs les matèries primeres i innovacions a la fleca i al sector flequer, com nous productes de cereals.
Sabràs fer fermentacions llargues i masses mare.
T’endinsaràs en els processos químics, canvis organolèptics i les fases correctes per obtenir una bona massa mare de cultiu.
Sabràs tots els tipus d’elaboració de pa i productes de fleca de massa mare natural.
Aprendràs sobre seguretat alimentària; pràctiques correctes d’higiene alimentària, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.
Cursos 100% subvencionats adreçats a treballadors/ores en actiu
Sobre el curs
Acció formativa
Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria
Modalitat
Presencial
Família professional
Alimentació
Data Inici del curs:
25/09/2023
Data Final del curs:
22/12/2023
Horari
dilluns, dimarts i dimecres de 15 a 21 hores fins a l’octubre 2023. A partir de mitjans d’octubre l’horari serà de 15:30 a 20:30.