Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria

Certificats de Professionalitat Alimentació
  • 210 hores
  • Inici: 25 de setembre de 2023 -   Fi: 22 de desembre de 2023

Introducció

Estàs interessat en adquirir habilitats per excel·lir en la preparació i els processos de fer pa i altres productes de fleca? Aprendràs i aplicaràs tècniques com el ferment natural i la massa mare natural per crear productes de pa i brioixeria, recuperant així els autèntics sabors del pa elaborat artesanalment amb ingredients naturals.

Coneixeràs les matèries primeres i innovacions a la fleca i al sector flequer, com nous productes de cereals.

Sabràs fer fermentacions llargues i masses mare.

T’endinsaràs en els processos químics, canvis organolèptics i les fases correctes per obtenir una bona massa mare de cultiu.

Sabràs tots els tipus d’elaboració de pa i productes de fleca de massa mare natural.

Aprendràs sobre seguretat alimentària; pràctiques correctes d’higiene alimentària, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries.

Cursos 100% subvencionats adreçats a treballadors/ores en actiu

Sobre el curs

  • Acció formativa
    Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Alimentació
  • Data Inici del curs:
    25/09/2023
  • Data Final del curs:
    22/12/2023

Horari

  • dilluns, dimarts i dimecres de 15 a 21 hores fins a l’octubre 2023. A partir de mitjans d’octubre l’horari serà de 15:30 a 20:30.

Centre

Fundació Joviat
Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241 Manresa, Barcelona
937259099
[email protected] Manresa

Veure web