Unitat de competència 1
Executar operacions bàsiques d'aprovisionament intern i conservació de preelaboracions i elaboracions de pastisseria
Aprovisionament intern i conservació en pastisseria (120 h.)
Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h.)
Aprovisionament intern en pastisseria (30 h.)
Conservació en pastisseria (60 h.)
Unitat de competència 2
Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Operacions bàsiques de pastisseria' (80 h.)
Unitat de competència 3
Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir en elaboraciones complexes
Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria (240 h.)
Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria (90 h.)
Preelaboració de productes bàsics de pastisseria (90 h.)
Presentació i decoració de productes de rebostería i pastisseria (30 h.)
Fundació Joviat Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241 Manresa, Barcelona 937259099 [email protected] Manresa Veure web
Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir...
El Grau Mitjà d’Elaboració de Productes Alimentaris capacita els...
Accepto la política de privacitat