Curs d'Operacions bàsiques de pastisseria

Formació ocupacional Alimentació
  • 330h
  • Inici: 27 de maig de 2024 -   Fi: 30 de setembre de 2024

Introducció

Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir, seguint instruccions en la preparació d'altres de més complexes, realitzant operacions bàsiques d'aprovisionament intern i aplicant-hi tècniques i normes bàsiques de manipulació, preparació i conservació d'aliments.

Àmbit professional:

Desenvolupa la seva activitat professional, com a ajudant, tant en grans com en mitjanes i petites organitzacions, tant públiques com privades, dedicades a la producció i servei de productes de pastisseria. En petits establiments de pastisseria pot desenvolupar la seva activitat amb certa autonomia.

Sectors productius:

Se situa, principalment, en sectors i subsectors productius i de prestació de serveis, com l'hoteleria i la restauració, en els quals es desenvolupen processos de preelaboració, elaboració i conservació de productes de pastisseria. Botigues especialitzades en les quals es comercialitzin productes de pastisseria.




Sobre el curs

  • Acció formativa
    Curs d'Operacions bàsiques de pastisseria
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Alimentació
  • Data Inici del curs:
    27/05/2024
  • Data Final del curs:
    30/09/2024

Temari

  • MF1333_1: Aprovisionament intern i conservació en pastisseria
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
  • Aprovisionament intern en pastisseria
  • Conservació en pastisseria
  • MF1334_1: Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria
  • Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració
  • Preelaboració de productes bàsics de pastisseria
  • Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria
  • Presentació i decoració de productes de rebosteria i pastisseria
  • MP0167: Mòdul de pràctiques professionals no laborals d'operacions bàsiques de pastisseria

Horari

  • Horari de matí

Sortides professionals/laborals


 


Centre

Fundació Joviat
Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241 Manresa, Barcelona
937259099
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

Per exercir les activitats relacionades amb l'àrea de restauració és necessari tenir una certificació o documentació que acrediti la formació sobre manipulació d'aliments.