Introducció

El Grau Mitjà d’Elaboració de Productes Alimentaris capacita els estudiants per elaborar i envasar productes alimentaris seguint els plans de producció i de qualitat, mantenint alhora els equips de treball d’acord amb la legislació vigent en matèria d’higiene, seguretat alimentària, protecció ambiental i prevenció de riscos laborals.

A través d’una metodologia que combina teoria i pràctica, els alumnes aprenen a reconèixer, categoritzar i condicionar els productes alimentaris, promovent una nova consciència alimentària que incideix en l’ús de productes ecològics i de proximitat. Això els permet conèixer els processos complets de producció, des de l’elaboració fins a l’envasat, etiquetatge, gestió d’estocs i atenció al client, preparant-los per diverses sortides professionals en el sector.

Sobre el curs

  • Acció formativa
    CFGM Elaboració de productes alimentaris
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Alimentació
  • Data Inici Preseleccio:
    24/05/2024
  • Data Final Preseleccio:
    30/05/2024
  • Data Inici del curs:
    12/09/2024
  • Data Final del curs:
    20/06/2025

Temari

  • Tractaments de Transformació i Conservació
  • Processament de Productes Alimentaris
  • Processos Tecnològics en la Indústria Alimentària
  • Primeres Matèries en la Indústria Alimentària
  • Venda i Comercialització de Productes Alimentaris
  • Operacions i Control de Magatzem en la Indústria Alimentària
  • Seguretat i Higiene en la Manipulació d’Aliments
  • Principis de Manteniment Electromecànic
  • Formació i Orientació Laboral
  • Empresa i Iniciativa Emprenedora
  • Anglès Tècnic
  • Síntesi
  • Formació en Centres de Treball (FCT)

Horari

  • De dilluns a divendres de 8.00 a 14.00 hores

Sortides professionals/laborals

El Grau Mitjà en Elaboració de Productes Alimentaris obre un ampli ventall de sortides professionals en el sector alimentari. Els titulats poden treballar en diversos àmbits, des de la producció i elaboració de productes frescos, conserves, begudes, i plats preparats, fins a la gestió de la qualitat i el control de processos en la indústria alimentària.


Centre

Fundació Joviat
Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241 Manresa, Barcelona
937259099
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits

Per accedir al programa, els interessats han de complir amb un dels següents requisits: ser graduats en ESO, tenir un títol de tècnic/a, haver superat la prova d’accés als cicles de grau mitjà, haver realitzat el curs específic d’accés als cicles de grau mitjà, haver superat el segon curs del BUP, tenir estudis equivalents a efectes acadèmics, o haver superat la prova d’accés a la universitat per a majors de 25 anys.