Introducció

Descripció del curs

Aquest curs et permetrà identificar, a nivell bàsic, situacions de risc alimentari i conèixer la normativa sobre etiquetatge d'aliments. Aprendràs a interpretar etiquetes i prevenir perills associats a al·lèrgies i intoleràncies.

Objectius del curs

Objectiu general:

Identificar en un nivell bàsic les situacions de risc alimentari, així com la normativa d'etiquetatge d'aliments

Continguts del curs de Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic

Conceptes generals

Gestió del risc

Reglament d'etiquetatge

Requisits Participants

El participant ha de disposar de competències en comunicació lingüística que permetin cursar amb aprofitament la formació, disposar dels elements tècnics suficients per desenvolupar adequadament el procés formatiu i tenir les competències i les destreses suficients per a ser usuari de la plataforma en la qual es recolza l'acció formativa.

Sobre el curs

  • Acció formativa
      INAD0010- Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic
  • Modalitat
    On-line
  • Família professional
    Indústries alimentàries

Centre

PIMEC Petita i Mitjana Empresa de Catalunya
Carrer Castelladral, 5 - 7. Polígon Industrial Els Dolors, 08243 Manresa, Barcelona
934964500
[email protected] Manresa

Veure web