Aquest curs et permetrà identificar, a nivell bàsic, situacions de risc alimentari i conèixer la normativa sobre etiquetatge d'aliments. Aprendràs a interpretar etiquetes i prevenir perills associats a al·lèrgies i intoleràncies.
Objectius del curs
Objectiu general:
Identificar en un nivell bàsic les situacions de risc alimentari, així com la normativa d'etiquetatge d'aliments
Continguts del curs de Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic
Conceptes generals
Gestió del risc
Reglament d'etiquetatge
Requisits Participants
El participant ha de disposar de competències en comunicació lingüística que permetin cursar amb aprofitament la formació, disposar dels elements tècnics suficients per desenvolupar adequadament el procés formatiu i tenir les competències i les destreses suficients per a ser usuari de la plataforma en la qual es recolza l'acció formativa.
Sobre el curs
Acció formativa
INAD0010- Al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. Nivell bàsic
Modalitat
On-line
Família professional
Indústries alimentàries
Centre
PIMEC Petita i Mitjana Empresa de Catalunya
Carrer Castelladral, 5 - 7. Polígon Industrial Els Dolors, 08243 Manresa, Barcelona 934964500 [email protected]
Manresa