Desenvolupar els processos de preelaboració, preparació, presentació i conservació de tota mena d'aliments i definir ofertes gastronòmiques, aplicant amb autonomia les tècniques corresponents, aconseguint la qualitat i objectius econòmics establerts i respectant les normes i pràctiques de seguretat i higiene en la manipulació alimentària.
Sobre el curs
Acció formativa
Cuina
Modalitat
Presencial
Família professional
Hoteleria i turisme
Data Inici del curs:
02/02/2023
Data Final del curs:
02/10/2023
Temari
Seguretat e higiene i protecció ambiental en hoteleria (60h)
Definir ofertes gastronòmiques senzilles, realitzar l’aprovisionament i controlar consums (70h)
Preelaboració i conservació de vegetals i bolets (60h)
Preelaboració i conservació de peixos, crustacis i mol.luscs (60h)
Preelaboració i conservació de carns, aus i caça (70h)
Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums secs… (70h)
Elaboracions bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol.luscs (60h)
Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus, cacera (70h)
Elaboracions bàsiques de rebosteria i postres elementals (40h)
Cuina creativa o d’autor (30h)
Cuina espanyola i internacional (80h)
Decoració i exposició de plats (60h)
Pràctiques professionals (80h)
Total de 820h
Horari
De dilluns a divendres, de 15:00h a 21:00h
Sortides professionals/laborals
Cuiner / Cuinera
Centre
Joviat FP Integrada
Carrer de Folch i Torres, 5, 13, 08241 Manresa, Barcelona 938726988 [email protected]
Manresa