HOTR0109 - Operacions bàsiques de pastisseria

Certificats de Professionalitat Alimentació
  • 330 hores
  • Inici: 03 de març de 2025 -   Fi: 29 d'abril de 2025

Introducció

Unitat de competència 1

Executar operacions bàsiques d'aprovisionament intern i conservació de preelaboracions i elaboracions de pastisseria

Aprovisionament intern i conservació en pastisseria (120 h.)

Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h.)

Aprovisionament intern en pastisseria (30 h.)

Conservació en pastisseria (60 h.)


Unitat de competència 2

Mòdul de pràctiques professionals no laborals d''Operacions bàsiques de pastisseria' (80 h.)


Unitat de competència 3

Preelaborar, elaborar i presentar elaboracions senzilles de pastisseria i assistir en elaboraciones complexes

Preelaboració, elaboració i presentació en pastisseria (240 h.)

Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració (30 h.)

Elaboracions bàsiques de productes de pastisseria (90 h.)

Preelaboració de productes bàsics de pastisseria (90 h.)

Presentació i decoració de productes de rebostería i pastisseria (30 h.)



Sobre el curs

  • Acció formativa
    HOTR0109 - Operacions bàsiques de pastisseria
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Alimentació
  • Data Inici del curs:
    03/03/2025
  • Data Final del curs:
    29/04/2025

Centre

Fundació Joviat
Carrer de Rubió i Ors, 5, 08241 Manresa, Barcelona
937259099
[email protected] Manresa

Veure web