• Inici
  • Notícies
  • UPC Manresa i UManresa celebren els actes de graduació de la promoció 2020

Notícies

07 de maig de 2021

UPC Manresa i UManresa celebren els actes de graduació de la promoció 2020

Les dues universitats de Manresa, UPC Manresa i U Manresa, han celebrat al llarg de les darreres setmanes els seus respectius actes de graduació del curs 2019 - 2020. En total prop de 500 persones titulades en alguns dels estudis de grau, postgrau, màster i doctorat que s'ofereixen a la ciutat. 


EPSEM - UPC Manresa

L'acte de graduació de la UPC Manresa es va realitzar el passat 22 d'abril. Va ser conduït per la periodista Míriam Santamaria, i va comptar amb les intervencions de Marc Aloy, Alcalde de Manresa, Francesc Torres, rector de la UPC, i Pere Palà, director de l'EPSEM. L'acta va comptar també amb la participació de Laia Llenas, padrina de la promoció 2020. 

En total a l'acte es van graduar 140 estudiants. En el decurs de l’acte es van lliurar els premis als millors treballs de fi de grau i màster i els millors expedients acadèmics. Uns guardons atorgats gràcies a la col·laboració diverses empreses i institucions, com són AIRTIFICIAL, MAXION Wheels, Miwon Spain, Iskra, Reverté, la Caixa d’Enginyers, l’Associació TIC Bages, el Col·legi d'Enginyers Graduats i d’Enginyers Tècnics Industrials de Manresa (CETIM) i el Col·legi d’Enginyers Tècnics de Mines de Catalunya i Balears. 

Vídeo de l'acte de graduació de la promoció 2020 de l'EPSEM - UPC Manresa. 


UManresa

La graduació de la promoció del curs 2020 de les Facultats de Ciències de la Salut i Ciències Socials de Manresa s’ha pogut celebrar finalment amb un acte híbrid que s’ha fet aquest dijous i que ha aplegat mig centenar de persones de forma presencial a la Sala d’actes de l’edifici FUB1 i 90 persones més que s’han connectat a través de la plataforma Zoom. L'acte ha comptat amb les intervencions, entre d'altres, de l'Alcalde de Manresa, Marc Aloy, i el rector de la UVic - Universitat Central de Catalunya, Josep Eladi Baños. 

De les 334 persones titulades, 154 s’han graduat en Fisioteràpia, 38 en Logopèdia, 29 en Podologia, 76 en Infermeria, 23 en Mestre d’Educació Infantil i 14 en Administració i Direcció d’Empreses.

Amb la promoció del 2020, UManresa supera per primera vegada les 6.000 persones titulades a la institució universitària manresana. En total, des dels seus inicis, quan es va graduar la primera promoció de l’antiga diplomatura d’Infermeria, la Fundació Universitària del Bages – UManresa ha format 6.109 persones.

Altres notícies

Veure-ls totes