• Inici
  • Notícies
  • Formació Professional dual al Bages, cobrar per estudiar és possible!

Notícies

31 de gener de 2022

Formació Professional dual al Bages, cobrar per estudiar és possible!

  • La FP Dual, és un programa que pretén qualificar a través del contracte de formació i aprenentatge a persones joves sense qualificació professional, adreçat a persones joves majors de 16 anys i menors de 30 anys que estiguin inscrites al SOC com a demandants d'ocupació, preferentment sense qualificació professional, i que comptin amb els requisits per a seguir un certificat de professionalitat de nivell 1 i/o 2 i/o 3 i on s'ofereix  acompanyament i una formació de Certificat de Professionalitat al mateix temps que un contracte de formació i aprenentatge en una empresa. Per participar, heu de demanar cita prèvia a través del telèfon gratuït 900 800 046 (DL-DV de 08.00h a 14.00h) per tal de fer les tramitacions oportunes a l’oficina de Treball que us correspongui.


  • Així que ja saps, si ets un jove d'entre 16 i 30 anys, inscrit al SOC com a demandant d'ocupació, sense qualificació professional i que acompleix els requisits establerts, hi ha tota una oferta de cursos de Formació  Professional  dual al territori que no et pots perdre.


Entra al enllaç que et facilitem, per veure els cursos, informar-te i veure quins centres imparteixen els cursos:Altres notícies

Veure-ls totes