• Inici
  • Notícies
  • El projecte STEAM Qui-Bot-H2O protagonista del nou capítol del Lab 06 a Fibracat TV

Notícies

05 d'octubre de 2022

El projecte STEAM Qui-Bot-H2O protagonista del nou capítol del Lab 06 a Fibracat TV

Dos projectes pioners a la comarca en matèria de foment de les vocacions cientificotècniques en la infància amb els que col·labora el Consell Comarcal del Bages, el Lab 06 de la UManresa i el Qui-Bot-H2O de la UPC Manresa uneixen forces i protagonitzen el nou capítol de Lab 06 (La Sèrie) de Fibracat TV.

Lab 06 (la Sèrie) és un programa educatiu dirigit a un públic familiar on nens i nenes de fins a 6 anys participen en experiments científics: crear colors, atrapar la llum, fer volar un aparell sense motor, etc. Al final de cada capítol, una científica explica el fenomen de forma pedagògica. L’objectiu és apropar el coneixement científic als més petits, incentivar la seva curiositat natural i comprensió de la realitat i despertar el seu interès per la ciència i donar a conèixer referents femenins en l’àmbit de la ciència.

Quí-Bot-H2O és un projecte de recerca en innovació docent i divulgació científica que uneix dues disciplines amb potencial de futur i alta demanda de professionals: la química i la programació. L'objectiu és que nens, nenes i joves aprenguin a través d’una programació intuïtiva que permet accionar robots que interactuen en experiments de química aplicats a exemples quotidians. 

Altres notícies

Veure-ls totes