• Inici
  • Notícies
  • AMPANS, l’Ajuntament de Manresa, el Centre de Formació Pràctica i l’Escola Joviat impulsen el projecte Inserlab 4.0 per a joves de 16 a 29 anys beneficiaris de Garantia Juvenil i DONO

Notícies

22 de setembre de 2020

AMPANS, l’Ajuntament de Manresa, el Centre de Formació Pràctica i l’Escola Joviat impulsen el projecte Inserlab 4.0 per a joves de 16 a 29 anys beneficiaris de Garantia Juvenil i DONO

Orientació i formació de l’octubre del 2020 al juliol 2021.

Amb aquest projecte s’han buscat les sinergies entre sectors més tradicionals com l’hotele¬ria i la restauració i els més innovadors, com la Indústria 4.0. L’objectiu és formar nous pro¬fessionals amb capacitats per cobrir futures demandes del mercat i fomentar el talent dels joves.  

Les formacions que ofereixen son les següents: 

Introducció a la indústria 4.0. Formació especialitzada en manteniment industrial 4.0: impressió 3D, robòtica, realitat augmentada i realitat virtual. Aprendràs a treballar amb SolidWorks i a utilitzar una impressora 3D. Amb possibilitat de pràctiques en empreses.  

Hoteleria i restauració. Formació especialitzada en hoteleria i restauració. Aconseguiràs el Certificat de Professionalitat “Operacions bàsiques de cuina” i amb mòdul de formació en 3D aplicada a la restauració. Pràctiques en empreses.  

Formació comuna en emprenedoria i cooperativisme. Simulació de la creació d’una cooperativa i presentació del projecte al concurs IDEES JOVES (2021).  

Per el projecte final comú les dues formacions treballaran transversalment amb l’acompanyament d’un mentor ex¬pert, creant un projecte comú relacionat amb els dos sectors, que esdevinguin un pro¬ducte/prototip endogen de la comarca i que tingui un impacte directe en el territori i en el desenvolupament personal i professional dels joves. 

Els únics requisits per els participants son: 

• Joves de 16 a 29 anys

• Beneficiaris de Garantia Juvenil

• Situació d’atur o millora d’ocupa¬bilitat (DONO)

• Motivats i amb ganes d’aprendre

Consulta el PDF adjunt per a més informació


Altres notícies

Veure-ls totes