Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments
Sobre el curs
Acció formativa
HOTR0004 - Manipulació d'Aliments
Modalitat
Presencial
Família professional
Hoteleria i turisme
Data Inici del curs:
22/03/2025
Data Final del curs:
29/03/2025
Temari
• Classificació dels aliments
• Identificació les fonts de contaminació dels aliments
• Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
• Distinció dels mètodes conservació dels aliments
• Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d’aliments
• Reconeixement de la normativa aplicable a la manipulació dels aliments
No es requereixen acreditacions/titulacions. No obstant això, s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació