HOTR0004 - Manipulació d'Aliments

Formació contínua Hoteleria i turisme
  • 10
  • Inici: 22 de març de 2025 -   Fi: 29 de març de 2025

Introducció

Objectius:


Identificar les fonts de contaminació dels aliments i aplicar la normativa vigent en seguretat i higiene alimentària durant la preparació, fabricació, transformació, elaboració, envasament, emmagatzematge, transport, distribució, venda, subministrament i servei dels aliments

Sobre el curs

  • Acció formativa
    HOTR0004 - Manipulació d'Aliments
  • Modalitat
    Presencial
  • Família professional
    Hoteleria i turisme
  • Data Inici del curs:
    22/03/2025
  • Data Final del curs:
    29/03/2025

Temari

  • • Classificació dels aliments
  • • Identificació les fonts de contaminació dels aliments
  • • Reconeixement dels factors de creixement dels microorganismes en aliments
  • • Distinció dels mètodes conservació dels aliments
  • • Adopció de mesures de neteja i higiene en la manipulació d’aliments
  • • Reconeixement de la normativa aplicable a la manipulació dels aliments

Horari

  • Dissabte de 9h a 14h

Centre

Nou Cae
C/ Sant Joan Baptista de la Salle, 4-6, 1r pis.
93 872 57 89
[email protected] Manresa

Veure web

Requisits


  • No es requereixen acreditacions/titulacions. No obstant això, s’han de posseir les habilitats de comunicació lingüística suficients que permetin cursar amb aprofitament la formació